topimage.png

Nyhedsoversigt

Nyhedsbrev YouSee august 2012

Nu kan I se 24 HD-kanaler med Fuldpakken


Vi tager endnu et skridt mod at alle kanaler i YouSee’s tv-pakker skal være i HD 
og lancerer tre nye kanaler i HD i vores tv-udbud.

 

Hermed er der adgang til hele 24 HD kanaler, som er fordelt med

11 HD-kanaler i Grundpakken, 3 HD-kanaler i Mellempakken og 10 HD-kanaler i Fuldpakken.


De nye HD-kanaler er:

  • Discovery Channel HD, som er placeret i Fuldpakken
  • CANAL9 HD, som er placeret i Mellempakken
  • dk4 HD, som er placeret i Grundpakken


Lanceringen sker fra i dag den 13. august til 16. august 

  • For at se Discovery Channel HD, CANAL9 HD og dk4 HD skal man have et tv med DVB-C og MPEG4 modtager eller en YouSee Plus løsning tilsluttet tv’et 
  • Ved lanceringen af de nye HD-kanaler erstattes den digitale version af kanalen med HD-versionen på kanalpladsen og flyttes til kanalplads 5XX rækkefølgen. Dette betyder f.eks. at CANAL9 HD overtager kanalplads 15 og CANAL9 i digital version flyttes til kanalplads 515
  • Hvis kanalerne i HD-version ikke automatisk kan ses på kanalpladsen, skal tv-kanalerne genindlæses på tv’et

 

Fuldpakken får ny kanal 

I dag den 13. august går CANAL8 Sport i luften og bliver en nye kanal i Fuldpakken. CANAL8 Sport er en søsterkanal til CANAL9, som siden 2009 har været sendt digitalt i YouSee’s Mellempakke.

 

En del af sportsrettighederne fra CANAL9 rykker over til CANAL8 Sport, og CANAL9 bliver en mere underholdningspræget kanal. CANAL8 Sport sender desuden sport fra C-More Film, som dermed bliver et rent film- og serieprodukt. CANAL8 Sport vil sende ATP tennis, motorsport, Ultimate Fighting og fodbold fra f.eks. Serie A, Superligaen, Europa League og den hollandske Æresdivision.

 

CANAL8 Sport får debut i Fuldpakken på kanalplads 44 i perioden 13. august til 16. august samtidig med udrulningen af dk4 HD, CANAL9 HD og Discovery Channel HD. Kanalen kan tilkøbes som Ekstrakanal og koster 20 kr./md.