topimage.png

Nyhedsoversigt

Nyhedsbrev YouSee december 2012

Fra den 5. december 2012 lancerer vi YouBio, vores nye internettjeneste med film- og tv-serier. Vi starter op med en åben beta version, da det endnu ikke er det fulde katalog af film og tv-serier, der er tilgængelig. Vi lægger hver dag nye film og serier på, som bliver en del af abonnementet.


Gratis frem til 1. februar 2013

Alle medlemmer af Årslev Net kan oprette sig på youbio.dk, og gratis frem til 1. februar 2013 streame ubegrænsede film- og tv-serier, i det YouBio er tilgængelig over hele landet uanset bredbåndsudbyder.


YouBio er et samarbejde med C More, der er Skandinaviens største udbyder af filmkanaler. C More råder over rettigheder til første tv-visning af spillefilm fra fire af de største Hollywood-studier og en lang række tv-serier fra de store amerikanske producenter, herunder HBO.


YouBio lanceres på følgende platforme

 

  • Pc og Mac via youbio.dk
  • iPhone, iPad eller iPod Touch via YouSee App
  • Tv via YouBio Boks

 

Med YouBio kan jeres beboere og medlemmer

  • Tegne et YouBio-abonnement med fri adgang til et bredt udvalg af film og tv-serier, som frit kan ses, når man vil. Derudover kan de også leje film og serier, som ikke er en del af abonnementet. Hver uge kommer der nye premierefilm til
  • Når man opretter et YouBio-abonnement, kan man til en hver tid sætte abonnementet på pause. Der er ingen bindingsperiode, udover perioden man allerede har betalt for

Priser

  • YouBio-abonnement indeholder et bredt udvalg af film og tv-serier og koster 99 kr./md. YouBio-abonnement er gratis indtil 1. februar 2013.

 

  • YouBio filmleje priser afhænger af hvor ny titlen er. Premierefilm koster 49 kr. Der er flere priskategorier fra 9-49,- kr. pr. film eller serie. Ved leje vil der være adgang til filmen/serien i 48 timer.

 

YouBio Boks til dit tv

I forbindelse med YouBio lanceringen lancerer vi YouBio Boks, der gør det muligt at se YouBio på fladskærmen derhjemme. YouBio boksen streamer YouBio indholdet via internettet og kræver kun en bredbåndsforbindelse og et tv med HDMI-stik. Dog anbefaler vi en hastighed på min. 4 Mbit.

 

YouBio boksen er derved ikke begrænset til YouSee’s kabel-tv kunder, men kan derimod bruges af alle danskere, som har en bredbåndsforbindelse. Boksen indeholder også et Medie Center, som man kan benytte til at afspille indhold fra en computer, en USB-enhed eller et netværk. Boksen understøtter DLNA.

 

Med et YouBio abonnement vil det via boksen også være muligt at se følgende C More kanaler som en del af abonnementet: C More First HD, C More Hits, C More Action, C More Emotion, C More Kids, C More Series. YouBio boksen koster 495 kr. og kan bestilles via youbio.dk

 

Hardware krav
For at anvende YouBio skal man som hovedregel blot have en pc eller Mac af nyere dato. Derudover skal der installeres et plugin til ens browser. Man bliver automatisk bedt om at installere plugin, når der trykkers på afspil. 

 

 

  • iPhone, iPad eller iPod Touch skal minimum køre iOS 5.0.
  • Apps til Android og Smart Tv (Samsung og LG) kommer umiddelbart efter den fulde lancering i januar 2013.